keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Pitkästä aikaa

Kokonaan on unohtunut tämä blogin päivittely taas, anteeksi siitä. Nyt siis pikainen kertaus menneistä SSO:n päivityksistä:

Viimeksi olen kertonut uusista enkkutäykistä ja kyseisen päivityksen jälkeen päästiin juhlistamaan Pyhän Patrikin päivää ja jahtaamaan sateenkaaria Chaun-nimisen haltian pyynnöstä. Samalla tuli myyntiin lisää vaatteita ja lisää kaappitilaa!


Seuraavalla viikolla juhlistus jatkui Fortuna Festivalilla (eli Onnettaren juhlalla). Pääsimme rakentamaan Bobcatien kanssa (=puolesta) juhlallisen paraatikäytävän Moorlandista Fort Pintaan.  Lisäksi jälleen oli tarjolla uusia vaatteita ja varusteita.


23.3. alettiin juhlia pääsiäistä ja tuttuun tapaan etsittiin Jorvikin asukkaiden piilottamia pikkumunia sekä isoja kultamunia. Uusia varusteita tuli myyntiin ja kaksi uutta enkkutäykkää sekä uusi issikka etsivät uusia koteja.


Seuraavalla viikolla saatiin tekemistä tarinatehtävien muodossa. Tai ainakin uskon tehtävien olevan osa tarinaa.. Rockwell-perheen rakkaus oli vaarassa Eponassa; päästiin bunkkeriin.. Tarina muistaakseni jäi kesken ja jatkuu vielä tulevaisuudessa. Ja jälleen myynnissä uusia vaatteita.


Sitten tulikin hieman pienempi päivitys. Silvergladen viinitila sai uuden ilmeen ja myyntiin tuli uusia farkkukankaisia vaatteita.



Toinen pienempi päivitys toi tullessaan jäälautan hylkeineen ja uusine vaatteineen sekä ilmoituksen. Uusi alue on tulossa!



Viime viikolla tuli sitten yllätys: uusi alue avattiin. Yleensä alueen aukeamista saa odottaa julkistuksen jälkeen, mutta tällä kertaa tehtiin toisin. Tervetuloa South Hoof Peninsulaan! 

South Hoof on iso saari Eponan eteläosassa, itäpuolella. Saarelle pääsee Fort Pintasta, ensin itse Elinin avulla korjaamallasi veneellä ja myöhemmin lautalla. Pääset heti tapaamaan uusia hahmoja ja tekemän tehtäviä. Saarella soi irlantilaistyylinen musiikki, tuuli puhaltaa nummilla ja kaikkialla on kivipaaseja.

South Hoofilla on erikoisuus: vapaana kirmaava villihevoslauma! Kun autat uuden tuttavuutesi Madisonin ystävää, vanhaa Herra Hermitiä tarpeeksi kauan (eli kasvavat mainetta) pääset adoptoimaan itsellesi villihevosen, joista Hermit pitää huolta.

Tarjolla on taas uusia vaatteita, kunhan ensin rakennat kaupat(; Tietty vaatteet ja varusteet voi ostaa ostariltakin.




Sellaista menneinä viikkoina, jännityksellä odotan mitä tämä viikko tuo mukanaan. Olen myynyt muutaman hevosen, ostanut pari lisää, päässyt levelille 19, ottanut suht ahkerasti osaa Queen Roses - clubin toimintaan jne.

Muutaman tunnin päästä taas lisää.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti